Publicaties en nieuws13-12-17 RTL Late Night


JAN VAN HOOFF KRIJGT SCHILDERIJ VOOR DE 2E KEER!

Vorig jaar heeft de familie Van Hooff het schilderij van mij gekocht en aan Jan van Hooff gegeven voor zijn 80e verjaardag. Het hing eerst een tijd bij Jan van Hooff in huis, maar de bedoeling was dat het in Burgers’ Zoo in Arnhem zou komen te hangen. Een tijdje geleden heeft hij het weer ingeleverd, maar blijkbaar met pijn in het hart. Nu heeft de familie besloten dat Jan van Hooff het toch thuis mag houden. Misschien komt in Burgers’ Zoo een reproductie te hangen. Ik ben super trots!

RTL Late Night uitzending9 februari Apenpraatje bij Cultureel Café.


Het Cultureel Café is een open podium met muziek, dans, literatuur, beeldende kunst en cabaret. Bij elke editie wordt een programma geboden met diverse optredens. Als onderdeel van het eerstvolgende Cultureel Café, is Gonny uitgenodigd om een ‘praatje’ te houden over haar fascinatie voor mensapen. Ook zal ze een aantal van haar schilderijen toelichten.

Theaterzaal van Podium Gigant, Nieuwstraat 377 in Apeldoorn
Donderdag 9 februari 2017, 20.00 uur
Gratis kaartjes zijn t.z.t. verkrijgbaar bij Gigant (vol = vol, het is vaak uitverkocht!)
http://www.cultureelcafe.comOpbrengst workshops voor gorillastichting € 465!


Het heeft heel wat zweetdruppeltjes gekost, maar het was de moeite waard! De opbrengst voor de workshops gorilla schilderen die Gonny heeft georganiseerd voor de Gorilla Stichting Nederland plus de verkoop van posters/reproducties en ansichtkaarten heeft € 465 opgebracht. De vrijwilligers en het bestuur van deze stichting zijn er blij mee! Ze hadden al direct allerlei ideeën om het geld goed te besteden.Schilderij van chimpansee Mama voor Jan van Hooff.


Gonny wil graag haar kunstwerken in eigen beheer houden en verkoopt ze zelden. Voor prof. Jan van Hooff maakte ze graag een uitzondering. Jan van Hooff had een bijzondere relatie met de geschilderde chimpansee Mama. Deze ‘chimp met girl power’ woonde 45 jaar in Burgers’ Zoo, waar Jan van Hooff ook zijn jeugd doorbracht. Het schilderij kreeg Jan van Hooff van zijn familie voor zijn 80e verjaardag. Tijdens een bijzonder symposium in Burgers’ Zoo werd het schilderij onthuld.Artikel in de Stentor over chimpansee Mama.


Klik op de afbeelding om het krantenartikel te downloaden (JPG).Artikel in Apeldoorns Stadsblad Gonny in Man Bijt Hond.


Klik op de afbeelding om het krantenartikel te downloaden (PDF).Artikel in de Stentor.


Klik op de afbeelding om het krantenartikel te downloaden (PDF).Artikel de Stentor Gonny bij orang-oetans.


Klik op de afbeelding om het krantenartikel te downloaden (PDF).